CONDICIONS DE VENDA
Totes les relacions comercials entre la marca comercial SERHS FOOD EDUCA (nom comercial pertanyent a SERHS FOOD AREA, SL amb NIF. B-59803825) i els seus clients es regiran per les següents condicions generals de venda que s'entendran acceptades pel comprador pel sol fet de cursar una comanda.

CATÀLEGS, DESCRIPCIONS, FOTOGRAFIES I FITXES TÈCNIQUES
La informació que a títol orientatiu els facilitem sota aquests conceptes, tant en preus, models, dimensions, característiques i especificacions no ens obliga a mantenir-la i pot ser modificada sense previ avís.

PREUS
Els preus que figuren en les nostres tarifes són sempre sobre tiquets, excloent els productes que tinguin una condició expressa.

CONDICIONS DE PAGAMENT
Per al pagament del preu de les nostres mercaderies s'estableixen els següents sistemes:
Pagament per Targeta de Crèdit: Mitjançant targeta de crèdit. Aquesta modalitat de pagament no tindrà cap cost per al client.

DEVOLUCIONS
El client tindrà dret a la revocació del tiquet sol · licitat en un termini de set (7) dies després de la recepció del mateix, prèvia comunicació a SERHS FOOD EDUCA. SERHS FOOD EDUCA realitzarà canvis o devolucions sempre que:

a) Es comuniqui al nostre Servei d'Atenció al Client: Podrà fer-ho enviant-nos una carta, fax, email on expressi les causes de la devolució. Nosaltres li indicarem com pot actuar per la devolució de l'article i confirmarem si escau la mateixa.

b) El tiquet a tornar haurà d'estar en bon estat per la seva devolució. SERHS FOOD EDUCA no es farà càrrec de devolucions sobre tiquets que hagin estat:
  • Manipulats pel client.
    SERHS FOOD EDUCA no retornarà l'import o realitzarà cap reenviament mentre no s'hagi verificat la recepció.

JURISDICCIÓ
Comprador i venedor renunciaran a tot altre fur i jurisdicció i se sotmeten incondicionalment als tribunals de Pineda de Mar (Barcelona).